Нашиот асортиман на производи и услуги


Ние нудиме комплетно решение да се направи ПЕ цевка компресија опрема, вклучувајќи ПП, ПП вентили, стеги prevojne, ПП опрема Slavinskeopreme навој, elektrofuzionim опрема и машини за zavarivanje. Други дел од нашиот асортиман вклучува ПВЦ под притисок фитинзи, вентили и цевки.


Машината и опремата за заварување
Машината и опремата за заварување
Дијаметар: 20 - 400 мм ØМедиум: вода / гас
ПП компресија фитинзи, вентили ПП, ПП менгеме седла, ПП навој фитинзи
ПП компресија фитинзи, вентили ПП, ПП менгеме седла, ПП навој фитинзи
Дијаметар: 16 - 110 мм ØПритисок: PN 16, PN 10Медиум: вода / гас
ПП компресија фитинзи и вентили
ПП компресија фитинзи и вентили
Дијаметар: 16 - 315 мм Ø Притисок: PN 16, PN 10